Contact

Blijhamsterstraat 21

9671 AT Winschoten

telefoon: 0597 432 432

Belastingrecht

 

Tot dit specialisme van mr. A. Slijm behoort een veelheid van belastingen, waaronder: inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, schenk- en erfbelasting. Hij kan u bijstaan bij bezwaar tegen aanslagen tot en met geschillen voor de Hoge Raad der Nederlanden.

 

Bij de overdracht van of opvolging in een onderneming is het verstandig om u ruim van tevoren over de fiscale mogelijkheden te laten informeren. Er zijn een scala van faciliteiten in de belastingwetgeving, die het mogelijk maken om de overdracht of opvolging fiscaal neutraal te laten verlopen.

 

De keuze van de rechtsvorm waarin een onderneming wordt gedreven speelt ook bij de belastingheffing een grote rol. De vele disciplines - fiscaal recht, financieel recht, ondernemingsrecht en accountancy - verenigd in de persoon van mr. A. Slijm geven hem het gereedschap om u op hoog niveau te kunnen adviseren.

 

In het fiscale strafrecht - als u wordt verdacht van fraude - staat hij u bij in samenwerking met een gespecialiseerde strafrecht-advocaat.